HOT WAX

Strips-fri voks også kalt «Hot Wax» er spesielt skånsom og anbefales til sensitive områder slik som på intimområdene og i ansiktet. Før voksen påføres, legges det et tynt lag med olje på huden som fungerer som en barriere mellom hud og voks. Voksen vil kun omslutte hårene og ikke slite på selve huden slik som med stripsvoks. Dette beskytter huden og gjør at en kan gå over området flere ganger med voks uten å gjøre huden sår. Kort fortalt er voksingen mild, samtidig som den er effektiv og sikrer fantastiske resultater.

I klinikken anvender vi om ønskelig strips-fri voks ved voksing av intimområder, ansikt eller armhuler. I tillegg til å inneholde herlige aromaterapeutiske dufter slik som vanilje, lavendel, sjokolade eller jordbær, er det tilsatt fuktighetsgivende ingredienser som azulene, aloe vera, kamille, rose og lavendel i voksen.

Voksen vi bruker kommer fra anerkjente Lycon som setter gullstandarden for dagens voksprodukter. Flere kjendiser som Victoria Beckham, Sienna Miller og Minnie Driver sverger til Lycon sine voksprodukter.

b334

 Leave a Reply