Det lønner seg

Det lønner seg å investere i gode hudpleieprodukter som er tilpasset din hudtype og hudtilstand. Ved å bruke noen ekstra kroner får du mye igjen for pengene siden produktene gjerne er drøye i bruk, en krem varer gjerne i 3 – 6 måneder.  En vil begynne å se de ønskede resultatene etter ca. 6 uker, avhengig av faktorer som alder, tilstand og supplerende behandlinger.

Fremstilling og produktutvikling av dermakosmetiske produkter er kostbare og tidskrevende. Produsentene av profesjonelle produkter ansetter bl. annet hudleger og kompetente fagpersoner. De jobber kontinuerlig med forskning på virkestoffer og metoder som bringer frem de ønskede egenskaper til de kosmetiske produktene. Under produksjonen blir det også sikret at produksjonen overholder strenge regler. Dette gjør at kvaliteten på produktet er sikret gjennom troverdig forskning og strenge produksjonskrav.

En enklere hudkrem fra dagligvaren inneholder gjerne kun mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser som bare virker på det øvre hudlaget. Ut over dette mangler kremene aktive ingredienser som penetrerer dypere i huden hvor de blant annet kan påvirke/stimulere fibroblastene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen og elastin, bedre celledannelsen av friske celler i overhuden og beskytte hudens DNA mot skadelige påvirkninger. Egenskaper som er alfa omega for at du skal kunne oppnå ønskede effekter.

Dette kjennetegner en sikker og god krem:

  1. Produsert av seriøse hudpleieprodusenter
  2. Sammensatt av en base som er tilpasset den enkelte hudtype og hudtilstand.
  3. Bruk av konservering de fleste tåler
  4. Inneholder effektive og trygge ingredienser
  5. Ingrediensene er målrettet mot spesielle behov
  6. Har generelle effekter som mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper, som en selvfølge.
  7. Godkjent av Norske myndigheter (Vær varsom ved kjøp av utenlandske produkter, da de har andre regelverk/sikkerhetskrav til kosmetikk)


Leave a Reply