“Brazilian” Tips

Sommeren er rett rundt hjørnet og med det blir brasiliansk voksing  fort en av våre mest populære behandlinger. Brasiliansk voksing er en trend som har vokst seg ganske så stor i Norge de siste årene og behandlingen er nå veldig vanlig å få utført blant norske kvinner. “Brazilian” går ut på at man fjerner alt av hår i underlivet (også i baken) med varm voks. Behandlingen er dessverre ikke smertefri, men i riktige hender trenger den ikke være så ukomfortabel som den høres ut som.

Her kommer noen råd og tips til deg som skal utføre en «Brazilian»:

1. Hårets lengde – Lengden på hårene bør være ca 3-4 millimeter. Er de noe særlig kortere enn dette vil det være vanskelig å få med alle hårene. Det er også lurt at hårene ikke er for lange da dette kan føre til mer smerte under voksingen. Vi hudpleiere «stusser» gjerne hårene for deg om vi synes de er for lange

2. På forhånd – Ikke skrubb huden din samme dag som du skal vokse deg. Det kan gjøre huden din ekstra sensitiv og irritert

3. Research – Det er lurt av deg å gjøre litt research før du velger deg ut en hudpleieklinikk hvor du skal vokse deg. Det finnes mange useriøse aktører der ute, og når det kommer til voksing av intimområdet er det utrolig viktig at dette utføres av en profesjonell slik at du unngår infeksjoner, skader på huden o.l. Hør med noen du kjenner om de kan anbefale noen eller søk etter anmeldelser på nettet

Når behandlingen er utført:

1. Ro ned – Etter behandlingen er det lurt å smøre på en beroligende krem, noe du som regel får gjort hos hudpleieren din. Dette kan det også være lurt å gjøre de påfølgende dagene, da voksing er en liten påkjenning for huden din

2. La området “hvile” – Ikke rør området på 24 timer. Hendene våre er fulle av bakterier, noe som kan føre til infeksjon om man er uheldig. Du skal heller ikke trene, ta badstue, bade i basseng eller gå i solarium rett etter. Tenk på at området må få roe seg ned og at det skal holdes så rent som mulig

3. Oppretthold – Noen dager etter behandlingen kan du igjen begynne å peele huden din. Det er noe du bør gjøre regelmessig når du vokser for å unngå å få inngrodde hår. Det bør gå minst 3 uker mellom hver gang du vokser deg. Det vanligste er å vokse ca 1 gang i måneden. Da har hårene rukket å vokse ut i en fin lengde uten at de er for lange, og vi får med alle hårene. Den første gangen man vokser er som regel den vondeste fordi hårene sitter ganske hardt etter barbering o.l. Mange opplever at de får redusert hårvekst når de har vokset regelmessig en stund, hårene blir mykere og smerten vil også være mye mindre etter hvert

Ha en strålende sommer 🙂

Hilsen PiaLeave a Reply