Hva er Green Peel?

Green Peel behandlingene er elsket verden over, da man ser meget gode resultater på huden i løpet av kort tid. Green Peel kan utføres på selv den mest sensitive huden, noe som gjør at den skiller seg ut fra andre typer dype peelinger. Den vil være med på å styrke huden din, forbedre hudstruktur, glatte ut ujevnheter, redusere aldringstegn, urenheter og store porer, samt gi huden din en fantastisk glød.

Green Peel Fresh Up er den mildeste varianten. Denne kaller vi for en «Party-Peel» i og med at huden får en glød du ikke kan sminke deg til og at du vil stråle på fest. I tillegg til en glødende hud, vil behandlingen ha god effekt på aldringstegn og tap av spenst. Denne behandlingen passer også utmerket for en sensitiv hud, da den vil være med på å bygge opp og styrke huden. 

Green Peel Energy er den nest sterkeste av de tre variantene. Denne behandlingen er en dyptvirkende anti-rynkebehandling som også har god effektpå pigmentflekker, store porer og akne. Du kan oppleve noe rødhet i huden en dag etter behandling.

Green Peel Classic er den sterkeste og dypeste av de tre behandlingene. Med denne peelingen vil du oppnå total hudfornyelse på kun 5 dager. Rett etter behandlingen vil du være rød i huden og etter noen dager vil de flest begynne å flasse. Etter ca. 5-6 dager kommer du tilbake for en pleiende og oppbyggende etterbehandling. Tar du denne behandlingen må du også bruke tilrettelagte hjemmeprodukter.

Det anbefales at vi tar en hudanalyse før vi utfører en Green Peel behandling, slik at vi kan finne ut hvilken av de 3 styrkene som passer for din hud. Kom gjerne innom for en gratis konsultasjon ?

Hilsen PiaLeave a Reply