Plages du med tørre vinterhender?

Noen er plaget med tørr hud året rundt, mens andre merker problemet ekstra godt når gradestokken synker, slik som nå. Kombinasjonen av kald luft ute og tørr og varm luft inne gjør at hendene dine er ekstra utsatt. De har heller ikke beskyttelse av klær hele tiden, og huden her er dermed blottlagt for vær og vind og tørt inneklima. Med gode pleierutiner og effektive produkter, kan du få tilbake- og bevare hendene dine myke og fine gjennom den kalde årstiden.

1.Bruk alltid hansker

Om du er plaget med tørre hender skal du alltid bruke hansker når du oppholder deg ute. Kulden vil gjøre at huden din blir tørrere, derfor er hansker eller vanter et must!

2.Håndvask med olje

Velg en håndvask basert på olje slik at hudens naturlige beskyttelsesbarriere ivaretas. Håndvaskolje er også ypperlig for deg som må vaske hendene hyppig og ønsker å forebygge tørre hender.

3. Skrubb hendene

Det er ikke alltid det er nok med bare gode håndkremer når kaldere dager sniker seg på. Håndkremene trekker ekstra godt inn hvis du fjerner de døde hudcellene først. ZO Exfoliating Polish er en peeling som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjelp av runde magnesiumkrystaller og gjør huden renere, glattere med en jevnere overflate. Peeling av huden sørger for at produktene du påfører absorberes bedre og dermed gir bedre effekt. Bruk exfoliating polish fra ZO 2-3 ganger i uken.

 4.Håndkrem

En god håndkrem må til for å både forebygge og pleie tørre vinterhender. Noen av dem gir ekstra pleie og beskyttelser for veldig tørre, såre og irriterte hender og passer når huden utsettes for temperatursvingninger og kulde. Hos oss finner du mange effektive håndkremer. Blant våre favoritter finner du Nourishing Hand Cream fra ZO som pleier hendene samtidig som den målrettet jobber for å redusere aldringstegn: jevner ut hudtonen, beskytter, mykgjører og bygger en god hudbarierre. Med Dr. Schrammeks Handsome Care med hyllarion syre tar du vare på hendene dine med intensiv fukt dagen gjennom og er en perfekt følgesvenn på reise eller kontoret. Orly Hydrating Cream er et rimeligere alternativ som pleier hendene og lukter fantastisk.

5.Neglepleie

Neglene og huden rundt er ekstra utsatt for uttørring om vinteren. Sprekker huden opp ved negleroten eller andre steder rundt neglen kan det bli smertefullt. Det finnes produkter som pleier hele negleområdet, for eksempel neglebåndsolje fra Orly som inneholder vitamin A og E, Appelsin- og skogsbærekstrakt som revitaliserer og styrker negler og neglebånd. Orly Argan olje nærer neglebånd og styrker neglene. Masser forsiktig inn på neglebånd og negler hver dag eller før sengetid.

6.Parafin behandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter er parafinvoksbehandling. Denne deilige fuktighetsbehandlingen kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivelse krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker vi dem inn i plastposer og legger et varmt håndkle rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottevott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter dras vokslaget av og det avsluttes med en deilig håndmassasje.

God vinter og husk at dine hender er ditt visittkort!

Hilsen Greta og Adelina

Vi ønsker deg velkommen til din neste manikyr eller parafinbehandlingen:-)Leave a Reply