Mandelsyre peel

Mandelsyre fra Elixir er en mildere syre enn andre alfa hydroksisyrer. Med tiden går cellefornyelsen i huden stadig saktere og huden begynner å synlig eldres. Mandelsyre hjelper med å øke cellefornyelsen i huden. Den løser opp bindingene mellom de døde hudcellene slik at de forsvinner fra overhuden og nye hudceller kan slippe til. Kollagen som er en av hudens byggestener blir styrket med Mandelsyre som igjen fører til en friskere og glødene hud.

Ettersom den virker antibakterielt og talgregulerende vil den gi gode resultater for deg med akne og uren hud. Virkestoffet tar lengere tid før den penetrerer inn i huden grunnet molekylens størrelse. Dette virker mindre irriterende på huden og er derfor et fin alternativ for også deg med sensitiv hud og Rosacea.

Mandelsyre gir ingen irritasjon på huden og er derfor bra mot pigmenteringer. Ved for mye irritasjon på huden kan hyperpigmentering trigges og føre til flere og større flekker. Har du lyse til mørkebrune eller gråaktige flekker på huden er dette hyperpigmentering og er mulig å behandle med Mandelsyre.

Rett etter behandlingen vil huden din være myk og glatt, hudtonen jevnere, rødheter vil reduseres, mørke flekker vil lysne, fine linjer vil glattes ut og inflammasjon i huden vil behandles.

2-4 dager etter peelingen vil huden din føles litt stram og tørr.

For best resultat anbefaler vi en kur på 6 ganger. Behandlingen kan utføres så ofte som hver 2.uke.

Det er alltid viktig med gode hjemmeprodukter.  Elixir cosmeceuticals er en produktserie utviklet av norske hudleger. Elixir cosmeceuticals  er en eksklusiv kremserie som gir tydelig hudforbedring og gode resultater. Filosofien er å beskytte sunn og frisk hud, forebygge fremtidige skader og korrigere påførte skader.

Hjertelig velkommen til hudanalyse og Elixir peeling hos oss den 22.02! Kjøp 2 valgfrie Elixir produkter og få gratis Elixir Peel 🙂
 

Hilsen JianLeave a Reply