Tannkjøttsmil (gummy smile)

Tannkjøttsmil (gummy smile)

Plages du av at for mye av tannkjøttet i overleppen din syntes når du smiler eller ler? Selvfølgelig kan et smil som viser tannkjøtt være utrolig sjarmerende, men dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler og syntes det er sjenerende vil denne behandlingen være til hjelp for deg. Tannkjøttsmil (Gummy smile) kommer av en overaktiv muskel i overleppen. Denne muskelen gjør at overleppen trekks overdreven høyt opp og tannkjøttet blir synlig. Smal overleppe som følge av dette er vanlig. Det er mulig å redusere eller fjerne tannkjøttsmil (Gummy smile) på en trygg og effektiv måte. Behandling foregår ved at man injisere noen små doser Botulinumtoksin, 2 stikk på hver side av nesen ved hjelp av en liten nål. Botulinumtoksin hemme nerveimpulsene til de mimiske musklene som styrer overleppen. Dette fører til at muskelen slapper av og tannkjøttet ditt blir mindre synlig når du smiler. Behandlingen er smertefri og selve injeksjonen tar 5 min. Effekten inntrer etter 2-4 dager og full effekt oppnås etter 14 dager. Varer 3-6 måneder veldig individuelt. Ved gjentatte behandlinger vil effekten vare lenger.

Hilsen Jian 🙂

 

 Leave a Reply