Pigmentflekker før sommeren?

Pigmentflekker før sommeren?

Ønsker du å gjøre noe med pigmentforandringer i huden før sommeren? Mange produkter og behandlinger mot pigmentflekker gjør huden følsom mot solstråler, og skal derfor ikke startes med på sommerhalvåret. Med ZO skin health C- Bright serum og Brightalive blekes pigmentflekkene effektivt, uten å gjøre huden solsensitiv. I tillegg forebygges dannelsen av nye pigmentflekker. C-Bright serum består av 10 % ren askorbinsyre, i kombinasjon med et vitamin C- ester som er bevist å hemme pigmentdannelse opp mot 80%. Brightalive er en mild og gjenoppbyggende krem som bidrar til å redusere brune flekker, samtidig som den skaper en jevnere hudtone med mere glød. Denne kremen er også mildt eksfolierende og antiinflammatorisk. Begge produktene beskytter mot frie radikaler som er med på å bryte ned huden og fremskynde aldringsprosessen. Sammen med ZO skin health sine solkremer er huden optimalt beskyttet mot fremtidige skader. Dersom du har solkremskrekk bør du sjekke ut ZO skin health sine solkremer. Disse er ikke kommedogene, det vil si at de ikke tetter porene og kan derfor trygt brukes uten at man utvikler urenheter.  Solkremene kjennes lette og virker nærende på huden. Hvis du ønsker glød, dekkevne, mattende, eller vannfast effekt har vi flere alternativer og skreddersyr produkter etter deg og din huds behov 🙂

Hilsen SarahLeave a Reply