Hudforbedring med Beauty Booster

Sliter du med tørr og gusten hud? Atopisk eksem? Eller har huden din rett og slett blitt mindre spenstig og glødende med årene? Da kan vi anbefale Beauty booster med Redensity I. Denne behandlingen fukter huden innenfra og bedrer hudens kollagen og elastinproduksjon. Kollagen og elastin er naturlig forekommende i huden, og er det som gjør huden vår frisk, spenstig og rynkefri. Ettersom årene går avtar produksjonen av disse stoffene, noe som fører til linjer, tørrhet, tap av spenst og volum. Behandlingen går ut på å injisere en coktail av hyaloronsyre, aminosyrer, antioksidanter, mineraler og vitaminer. Hyaloronsyremolekylene trekker til seg vann ca. 1000 ganger sin egen vekt, og bedrer dermed hudens fuktighetsbalanse og volum. Med dette bedres også hudens evne til å reflektere lys, og hudoverflaten virker spenstigere, fine linjer viskes ut og mørke partier blir mindre fremtredende. Resultatet er 100% naturlig og egner seg for alle (både menn og kvinner) over 20 år som enten ønsker å forebygge eller behandle tap av spenst, fukt og glød.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av «Best Injectable Skin Revitalizer» på Anti aging medicine European Congress i Paris 2013. Behandlingen er tilnærmet smertefri. Injeksjonene settes helt overflatisk i huden. Vi legger også på bedøvelseskrem i forkant av behandlingen, samtidig som preparatet inneholder Lidocain (bedøvelsesmiddel). Etter behandlingen vil du ha spor av preparatet som viser seg i form av «bobler» i huden. Dette forsvinner vanligvis dagen etter. Hos enkelte opp til 4 dager etter behandling. Vi anbefaler derfor at du ikke deltar på sosiale aktiviteter samme dag.

For best mulig resultat anbefales det at man tar en kur på 2-3 behandlinger med ca. 2-3 ukers mellomrom mellom hver behandling. På Best Of You har vi nå høstkampanje med 30 % dersom du benytter deg av behandling innen 01/10.Leave a Reply