LED-lysterapi

Hei alle sammen!

Da har Best of You tatt i bruk to helt nye og spesielle behandlinger, som gir gode resultater både når det kommer til urenheter og oppstramming. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de ulike apparatene, og fortelle litt om hva de gjør og hvorfor de er så utrolig bra.

Den ene maskinen heter Perfectio + og er av den nyeste teknologien på markedet, for ikke-kirurgiske behandlinger. Apparatet gir umiddelbar effekt på rynker og fine linjer i huden, og er laget ved hjelp av LED-teknologi som består av infrarødt og rødt lys som penetrerer huden. Ikke bare er apparatet kvalitetssikret og FDA-godkjent, men det har også teknologiske beviser som er utført via NASA, og deres forskningsmetoder.  Apparatet varmer opp huden og øker blodsirkulasjonen. Den økte blodsirkulasjonen gir huden proteiner og oksygen, noe som forbedrer hudens egne tilhelingsevne. Apparatet reduserer irritasjon og rødhet i huden, samtidig som den virker oppstrammende. Porene blir også mindre synlige! LED-lys gir og en raskere tilhelingsprosess etter operasjonsarr, og er med på å øke hudfornyelsen. Behandlingen gir en super glød til huden og har ingen nedetid. Anbefalt behandling er 1 gang hver eller annenhver uke, inntil ønsket resultat er oppnådd. De mest synlige resultatene kommer ikke før etter 3-4 uker, men du kan se det på huden allerede etter en behandling. Ønsker du kun litt lett oppstramming og glød i huden, holder det med en behandling frat id til annen. Vi har også en LED Signatur-partypeel – behandling med LED-lys og maske. Dette er en SUPER behandling, for de som ønsker å se litt ekstra fresh ut dersom man skal noe helt spesielt!  

Den andre maskinen heter Sapphire, og er med på å gi raske resultater på akne og urenheter i huden. Maskinen består av blått LED-lys som går direkte inn i porene og umiddelbart dreper aknebakterien i huden. Huden varmes opp ved hjelp av LED-lys, noe som fører til en bedre tilhelingsprosess, som igjen er med på å roe ned akne betennelsen. Porene blir også mindre!:) Behandlingsintervallet er det samme som på Perfectio +, men det kan også brukes som en nødløsning dersom man har fått, eller er på vei til å få en uvelkommen gjest i ansiktet. Maskinen kan også brukes på kropp, som f.eks rygg. Jeg selv har testet ut apparatene, og merket positiv endring på huden allerede etter første behandling!

Dette kommer til å bli veldig spennende, velkommen til oss! 

Hilsen EvaLeave a Reply