BESTILL TIME

Make Up / Permanent Make up

Føler du at det er på tide å fornye seg eller trenger du hjelp med makeup til en spesiell anledning som f eks. bryllupet eller halloween fest? På veiledningen vil du få råd og anbefalinger på hvilken makeup som passer for akkurat din hud og dine behov. Mange sliter ofte med å finne riktig farge på Foundation – dette kan vi hjelpe deg med! Vi tar hensyn til både ansikts -og øyeform, hvilke farger du kler og som fremhever deg, makeupens holdbarhet (sminken skal sitte godt og se perfekt ut hele dagen) og ikke minst dine egne ønsker! Vi har et stort utvalg av makeup og tilbehør fra Babor og Colorescience for alle hudtyper. For en personlig makeup-veiledning kan du kontakte oss på tlf 21 45 42 50 eller post@bestofyou.no

Konsultasjon

30 min
500 kr

Permanent Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Permanent Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Tatovering av eyeliner og vippelinje er ideelt hvis du ønsker å slippe sminkerutinene rundt øynene hver dag! Man legger gjerne permanent eyeliner for å fremheve og markere øynene. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov. Eyeliner kan tatoveres på øverst/ nederst øyelokk eller begge for å få mer definerte øyne og vipper. En tykkere linje gir en sterkere effekt for dem som ønsker det, og det er et bredt spektrum av farger som er tilgjengelig. Vingen kan også bli formet etter ditt ønske.

Eyeliner

2 timer
2 500 kr

Shadow eyeliner

2 timer 30 min
4 500 kr

Ønsker du en måte å få fyldigere lepper på uten fillers? Det er mulig! Hvis du ikke ønsker å bruke tid på å fylle inn leppene med make-up hver dag, kan permanent make-up være et godt alternativ. Det er mange som har ujevn kontur rundt leppene eller har mistet konturen grunnet gjentatte munnsår som ofte lysner leppene og kan gi arr. Man kan også miste konturen med alderen. Det er ofte at den øvre leppen er mindre en den nedre leppen. Med behandlingen kan man også rette opp asymmetri på leppene.

Lepper

2 timer 30 min
6 500 kr

Lepper kontour

2 timer
4 000 kr

NB! Det er 18 års aldersgrense for ALLE våre PMU behandlinger.

NB! Har du vippeextention på kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte.

NB! Vi kan ikke behandle klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Ved amming bør det ikke ammes før etter 24 timer etter endt behandling.

For en PMU time ring oss på tlf 21 45 42 50 eller send mail til post@bestofyou.no

NETTBUTIKK

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!
Priser