BESTILL TIME

Hudpleie

God hudpleie er like viktig i alle aldre. Sliter du med tørr hud, fet hud, sensitiv hud, slapp og kanskje gusten hud, rødhet, eller kanskje en kombinasjon av noe av dette? Uansett hva slags utfordringer huden din har, er vi her for å hjelpe deg. Hud er hud uavhengig av kjønn, men felles for alle er at vi trenger riktig hudpleie for ulike hudtilstander. Våre dyktige og kompetente hudterapeuter står klare for å hjelpe deg med riktige ansiktsbehandlinger og produkter.

Green Peel

Green Peel Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

60 min
2900kr

Green Peel Energy

Dette er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere anti-age og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner som svekkes med årene blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur. Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen. Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

60 min
1700 kr

Green Peel Express

En super “Party Peel” som du kan ta i lunsjen da den bare tar 25 min. Huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på jobb eller fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmentflekker, store porer og akne.

30 min
1100 kr

Green Peel Eye Contour Treatment

Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. En behandling mange spanderer på seg etter farging av vipper og bryn.

30 min
990 kr

Green Peel Fresh Up

Green Peel Fresh Up er den mildeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”. Optimal glødende hud og samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst. Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

60 min
1500 kr

Green Peel Fresh up med utklemming

Green Peel Fresh Up er den mildeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”. Optimal glødende hud og samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst. Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud. Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden. Denne behandlingen inkluderer også utklemming hvor vi fjerner sorte prikker og urenheter. Huden etterlates klar med en jevnere overflate.

75 min
1700 kr

Green Peel Hair Boost treatment

GREEN PEEL Hair Boost Treatment stimulerer til økt hårvekst, bedre hårkvalitet, samt en sunn og frisk hodebunn. GREEN PEEL Hair Boost Treatment er en smertefri, trygg og naturlig behandling for deg som opplever hårtap, hodebunnsplager eller svekket hårkvalitet. Behandlingen utføres i klinikk som kur.

45 min
1900 kr

Babor

Babor Lift Ekspress

Fantastisk antirynkebehandling for den travle kunden som ikke «har tid» til å legge seg ned i mer enn 25 minutter. Gir huden den mest optimale gløden. Huden ser frisk, ren, klar, stimulert og gjennomfuktet ut.

30 min
850 kr

Babor Classic

Dette er en behandling for alle, kvinner og menn som ønsker og rense og friske opp huden. Behandlingen inkluderer rens, peeling, lett ansiktsmassasje samt en kremmaske tilpasset din hudtype. Resultatet er en ren og klar hud. Her får du huden analysert samtidig som vi utarbeider et anbefalt hjemmepleieprogram.

50 min
1200 kr

Babor Crash

Askepottbehandlingen som gir huden din de edleste dråper fra serum som glatter ut linjer, er oppstrammende, fuktighetsgivende, og gir masse glød. Super for en trøtt, livløs hud, før du skal på fest, i jobbintervju, for en spesiell anledning eller du bare ønsker nytt liv til huden. Finnes i 60 og 90 minutter.

60/90 min
1799/1999 kr

Babor HSR

Til den modne kvinne og mann anbefales Babors avanserte high-tec behandling som fyller ut fine linjer og rynker, styrker bindevevet og virker umiddelbart oppstrammende fordi den jobber på løft og spenst. Behandlingen inkluderer massasje og en rekke effektive anti-age ingredienser som etterlater huden ungdommelig, frisk og glatt.

90 min
1699 kr

Babor ReVersive

Med Babors ReVersive behandling tilbyr vi en aldersmotvirkende behandling i toppklasse. Med RE-YOUTH COMPLEX motvirker den ikke bare tegnene på aldring, men bidrar til å reversere og «skru tiden tilbake». Vår skreddersydde massasje senker stressnivået og bidrar til avkobling. Behandlingen gir huden mykere linjer, glød og fornyet vitalitet.

90 min
1999 kr

ZO Skin Health

ZO Blemish and Oil Controll Treatment

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. Ansikts- og nakkemassasje virker beroligende og øker hudens opptak av effektive virkestoffer i spesialmasken. Anbefales til en fet, uren eller tilstoppet hud, samt rosacea.

70 min
1 999 kr

ZO Bright Up

“Cinderella treatment” for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering vil fjerne døde hudceller og “skin brightening sheet mask” vil virke fuktighetsgivende, oppstrammende og gi huden ny glød.

40 min
1 100 kr

ZO Clear Up – dyprens

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utklemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarere hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

60 min
1 500 kr

ZO Express Hydration

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

30 min
999 kr

ZO Skin Brightening Treatment

Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde. Den ultimate behandling før en spesiell anledning eller bare når du vil unne deg det lille ekstra.

70 min
2 199 kr

ZO Stimulation peel

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer (mandelsyre, melkesyre og kojicsyre) for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som en lunsj eller partypeel og anbefales som en kur på 4-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom for optimal effekt og langvarig resultat. ZO Stimulation Peel er skånsom mot huden og gir ingen “nedetid” med flassing i etterkant. Anbefales til alle hudtyper.

30 min
1 600 kr

ZO Ultra Hydration Treatment

Stimulerende og fuktgivende behandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikts og nakkemassasje utføres med en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på en irritert og sensitivisert hud. Anbefales til en tørr, dehydrert og sensitivisert hud.

60 min
1 899 kr

Elixir

Elixir kjemisk peel med Glykol 30%

Glykolpeeling er en behandling innen medisinsk hudpleie som bruker effekten av Glykolsyre til å oppnå en sunn, glatt og vakker hud. Motvirker urenheter og akne og kan utbedre fine linjer og pigmenteringer. Rens, hudanalyse og maske er inkludert. Gjennom en kombinasjon av salongbehandling og en individuelt tilpasset hjemmebehandling oppnår man optimal effekt.

30 min
799 kr

Elixir kjemisk peel med Glykol 40%

Glykolpeeling er en behandling innen medisinsk hudpleie som bruker effekten av Glykolsyre til å oppnå en sunn, glatt og vakker hud. Motvirker urenheter og akne og kan utbedre fine linjer og pigmenteringer. Rens, hudanalyse og maske er inkludert. Gjennom en kombinasjon av salongbehandling og en individuelt tilpasset hjemmebehandling oppnår man optimal effekt.

30 min
890 kr

Elixir kjemisk peel med Mandelsyre 40%

Mandelsyre peeling er et godt valg for de som første gang tar en kjemisk peeling. Den virker antibakteriell og talghemmende og virker derfor veldig bra på acne og hudormer. Fordi det er en av de milde kjemiske peelingene på markedet er det trygt å bruke på personer med sensetiv hud, rosacea eller mørkere hudtoner.

30 min
990 kr

Elixir Retinext styrke 1: Retinol peel 11%

Medisinsk hudpleiebehandling som kombinerer egenskapene til Retinol (a vitamin) og Glykolsyre. Denne todelte behandlingen er en suveren anti-age behandling og bidrar til å redusere linjer, hyperpigmenteringer, solskader, utbrudd og store porer. Huden får en dyp men sikker peeling og man oppnår hudforbedring. Flere behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter anbefales for et godt resultat.

40 min
1590 kr

Elixir Retinext styrke 3: Glykol peel 30% + Retinol peel 11%

En effektiv kombinasjon av Glykol og Retinol peel.

40 min
1790 kr
 

LED lysbehandlinger

Lysterapi er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba! LED Lysbehandling bidrar til at cellene kan ta opp viktige næringsstoffer raskere og kvitte seg med avfallsstoffer. Dette bidrar til mer energi til cellen som igjen vil forsterke effekten av din behandling. Studier viser LED lysbehandling økter tilhealingen og stimulerer immunsystemet. LED lysbehandling kan du gjøre som enkeltbehandling med rens og maske som tilpasses din hud, eller i tillegg til annen behandling. Det er gunstig å bruke LED lysbehandling etter behandling med eksempelvis dermapen eller kjemisk peel for å øke effekten av behandlingen. Våre LED lysbehandlinger kan blant annet brukes som ledd i en aknebehandling av både på kropp og ansikt, eller som en behandling som gir glød før en spesiell anledning. Behandlingen er smertefri, uten risiko og kan tilpasses de aller fleste hudtyper. Det er ikke nødvendig med forberedelser til behandlingen. En lysbehandling tar ca. 20-25 minutter, avhengig av behandlingen du velger og hudproblemer du skal forebygge. Rødt LED lys går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, fremmer regenerering av hudcellene, stimulerer kollagen produksjonen, forbedret hudtone og glød, det røde lyset er også smertelindrende. Blått LED lys bryter ned akne bakterier, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og reduserer nye utbrudd.

Rødt/Blått LED lys enkeltbehandling

30 min
1 200 kr

Rødt/Blått LED lys i en annen behandling

15 min
900 kr

NETTBUTIKK

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!