BESTILL TIME

Vipper og bryn

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi anbefaler å farge vipper og bryn om man skal på ferie, spesielt hvis du skal til et sted der det er mye sol. Vi farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca. fire uker, brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig av hårtype. Behandlingen tar fra 15 til 30 minutter. Vi utfører alt av farging og forming av vipper og bryn både med voks og tråd, klassisk vippeextensions, vippeløft og brynsløft.

Klassisk vippeextensions

Fullt sett

Vippe extensions er en flott måte å få lengre og fyldigere øyevipper på uten å bruke maskara hver dag. Vippe extensions vil gi dine egne vipper et lengre, sterkere og fyldigere uttrykk. Hver enkelt vippe blir forlenget med individuelle øyevipper for å lege en fyldigere, lengre og mer naturlig vippe. Vippene kommer i forskjellige lengder, tykkelser og former som tilpasses individuelt. Et nytt sett tar fra 1.5-2.5 time å sette på og varer i 2-4 uker. Påfyll hver 2-3 uke, etter 4 uker vil det være nødvendig med nytt sett. Du kan sove, dusje og bade som vanlig, slippe maskara og få en naturlig look.

150 min
1699 kr

Påfyll innen 2 uker

70 min
699 kr

Påfyll innen 3 uker

90 min
799 kr

Fjerning av vippeextension

25 min
399 kr

Vipper og bryn

Farging av bryn

20 min
399 kr

Forming av bryn med farging

30 min
599 kr

Farging av vipper

20 min
399 kr

Forming av bryn med farging og farging vipper

30 min
699 kr

Farging av vipper og bryn uten forming

30 min
499 kr

Forming av bryn

15 min
399 kr

Vippeløft og Brynsløft

Har du dårlig tid på morgenen? Ønsker du å se yngre ut? Prøv vippeløft!LashLift – er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på og er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og kan skape mer volum. Vi anbefaler ikke å utsette dine Lashlift vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Det kan forekomme forskjellige resultater i form av hvordan dine naturlige vipper er: strie vipper, hormonelle forandringer og ulikheter på vipper fra øye til øye. Enkelte med strie vipper må gjennom flere behandlinger for å få best resultat.

Vippeløft

60 min
1 100 kr

Vippeløft og farging av vipper

75 min
1 200 kr

Brynsløft

60 min
1 000 kr

Brynsløft og farging av bryn

75 min
1 100 kr

Volume vippeextensions

Nytt sett Volume 2D-3D

150 min
1799 kr

Nytt sett Volume 4D-6D

150 min
1950 kr

Påfyll innen 2 uker 2D-3D

60 min
699 kr

Påfyll innen 3 uker 2D-3D

80 min
799 kr

Påfyll innen 2 uker 4D-6D

80 min
799 kr

Påfyll innen 3 uker 4D-6D

90 min
899 kr

Microblading

Microblading (inkludert 1 refill)

Microblading er en svært populær metode hvor øyenbryn tegnes uten å skape en følelse av “aggressiv” makeup. Denne metoden fremhever dine naturlige bryn og utseende på en naturlig måte. Dette er en semipermanent metode som har flere fordeler fremfor permanent makeup. Microblading utføres med spesiell et tynt blad med nåler som setter fargen rett under huden (ikke like dypt som klassisk permanent makeup) i form av hårstrå som gir mer naturlig utsende på øyenbrynene. Microblading brukes på hele øyebryn for å forsterke dens form. I tilfeller hvor det mangler en del av bryn eller bryn som vokser delvis i tynnere lag kan microblading brukes for å fylle ut disse “hullene”. Ettersom det tegnes hvert hårstrå der den naturlige mangler blir resultatet så naturlig at forskjellen mellom dine og tegnede øyenbryn er nesten usynlig. Farge/pigment som brukes i microblading skal være lik din naturlig farge. Vi har stort utvalg av farger for å kunne imøtekomme alles behov.

120 min
5000 kr

Microblading Soft Shading (inkludert 1 refill)

Microblading Soft Shading er en kombinasjon av hårstrå og skygge for et mer sminket utseende, du får en «mykere» overgang mellom bryn og hud.

120 min
5500 kr

Årlig Touch Up Microblading

90 min
2500 kr

Årlig Touch Up Microblading Soft Shading

90 min
3000 kr

Konsultasjon

Før behandlingen kan utføres er det viktig at det avtales en konsultasjonstime slik at vi kan diskutere dine forventninger og ønskede resultater, og hva som er mulig å gjennomføre. Velger du å ta behandling trekker vi fra konsultasjonen på din behandling.

30 min
500 kr
NB! Det er 18 års aldersgrense for alle våre PMU behandlinger. Vi kan ikke behandle klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Ved amming bør det ikke ammes før etter 24 timer etter endt behandling.

Nettbutikk

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!