BESTILL TIME

Signaturbehandlinger

Vi får frem den beste i deg. Våre høy kvalifiserte medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å tilby det ypperste av kvalitet og opplevelse, hver eneste dag. Overrask seg selv eller den du er glad i med en av våre bestselgende behandlinger eller Signature behandlinger.

LED lysbehandlinger

Lysterapi er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba! LED Lysbehandling bidrar til at cellene kan ta opp viktige næringsstoffer raskere og kvitte seg med avfallsstoffer. Dette bidrar til mer energi til cellen som igjen vil forsterke effekten av din behandling. Studier viser LED lysbehandling økter tilhealingen og stimulerer immunsystemet. LED lysbehandling kan du gjøre som enkeltbehandling med rens og maske som tilpasses din hud, eller i tillegg til annen behandling. Det er gunstig å bruke LED lysbehandling etter behandling med eksempelvis dermapen eller kjemisk peel for å øke effekten av behandlingen. Våre LED lysbehandlinger kan blant annet brukes som ledd i en aknebehandling av både på kropp og ansikt, eller som en behandling som gir glød før en spesiell anledning. Behandlingen er smertefri, uten risiko og kan tilpasses de aller fleste hudtyper. Det er ikke nødvendig med forberedelser til behandlingen. En lysbehandling tar ca. 20-25 minutter, avhengig av behandlingen du velger og hudproblemer du skal forebygge.

Rødt LED lys går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, fremmer regenerering av hudcellene, stimulerer kollagen produksjonen, forbedret hudtone og glød, det røde lyset er også smertelindrende.

Blått LED lys bryter ned akne bakterier, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og reduserer nye utbrudd.

Rødt/Blått LED lys enkeltbehandling

30 min
1 200 kr

Rødt/Blått LED lys i en annen behandling

15 min
900 kr

NETTBUTIKK

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!