BESTILL TIME

Håndpleie

Hendene er ofte noe av det første vi legger merke til når vi møter noen, og velpleide hender og negler gjør virkelig noe med selvfølelsen vår. Vi utfører de fleste behandlinger innen håndpleie.

Manikyr

Gentleman manikyr

Inkluderer klipping og filing av negler, et mykgjørende håndbad, dytting /fjerning av neglebånd, negleolje. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem og lett massasje.

40 min
599 kr

Klassisk manikyr

Inkluderer klipping og filing av negler, et mykgjørende håndbad, dytting /fjerning av neglebånd, negleolje før neglene lakkeres. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem og lett massasje.

NB! (lakk eller shellac bestilles ekstra)
55 min
649 kr

Spa manikyr

Spa manikyr er en mykgjørende , fuktighetgivende, nærende og avslappende behandling for hender og negler. Spa manikyr inkluderer mykgjørende håndbad, stell av negler og neglbånd, mild peeling, massasje av hånd og underarm, maske og krem samt lakkering (shellac/vanlig lakk).

65 min
999 kr

Fjerning før behandling

Fjerning av gammel lakk før behandling hos oss.

20 min
149 kr

Kun fjerning

Kun fjerning av gammel lakk.

20 min
149 kr

Ekstra: Fransk

20 min
199 kr

Ekstra: Dekor av negl

10 min
50 kr

Ekstra: Gele

30 min
399 kr

Neglkorrigering før behandling

15 min
50 kr

Neglkorrigering

15 min
100 kr

Parafinbehandling

Det er en utmerket behandling for å motvirke tørr og sprukket hud, samt å styrke neglene. Hard hud blir særdeles glatte og smidige. Behandlingen inneholder: peeling, maske, varm parafin og massasje. Anbefales som tilleggsbehandling til manikyr.

25 min
299 kr

Gelenegler

Gelenegler nytt sett (ensfarget)

Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt manikyr. Gelenegler kan brukes til å forsterke dine egne negler, eller forlenge dem.

80 min
1199 kr

Gelenegler nytt sett (fransk)

Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr. Gelenegler kan brukes til å forsterke dine egne negler, eller forlenge dem.

2 timer
1 299 kr

Etterfyll ensfarget

60 min
899 kr

Etterfyll (fransk)

80 min
999 kr

Fjerning

20 min
299 kr

Nettbutikk

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!