BESTILL TIME

Håndpleie

De fleste liker velstelte negler. Vi ser på hendene våre hele dagen. Da er det viktig at vi liker det vi ser. Våre dyktige manikyrister elsker å gjøre våre kunder fornøyde, og opptatt av å gi høyeste kvalitet. Vi tilbyr alt innen negler, inkludert fransk, shellac, japansk manikyr og gelenegler.

Manikyr

Gentleman manikyr

Inkluderer klipping og filing av negler, et mykgjørende håndbad, dytting /fjerning av neglebånd, negleolje. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem og lett massasje.

40 min
649 kr

Klassisk manikyr

Inkluderer klipping og filing av negler, et mykgjørende håndbad, dytting /fjerning av neglebånd, negleolje før neglene lakkeres. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem og lett massasje.

NB! (lakk eller shellac bestilles ekstra)
55 min
649 kr

Spa manikyr

Spa manikyr er en mykgjørende , fuktighetgivende, nærende og avslappende behandling for hender og negler. Spa manikyr inkluderer mykgjørende håndbad, stell av negler og neglbånd, mild peeling, massasje av hånd og underarm, maske og krem samt lakkering (shellac/vanlig lakk).

65 min
999 kr

Fjerning før behandling

Fjerning av gammel lakk før behandling hos oss.

20 min
199 kr

Kun fjerning

Kun fjerning av gammel lakk.

20 min
299 kr

Ekstra: Fransk

20 min
199 kr

Ekstra: Dekor av negl

10 min
50 kr

Ekstra: Gele

30 min
399 kr

Neglkorrigering før behandling

15 min
150 kr

Neglkorrigering

15 min
150 kr

Parafinbehandling

Det er en utmerket behandling for å motvirke tørr og sprukket hud, samt å styrke neglene. Hard hud blir særdeles glatte og smidige. Behandlingen inneholder: peeling, maske, varm parafin og massasje. Anbefales som tilleggsbehandling til manikyr.

25 min
399 kr

Gelenegler

Gelenegler nytt sett (ensfarget)

Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt manikyr. Gelenegler kan brukes til å forsterke dine egne negler, eller forlenge dem.

80 min
1299 kr

Gelenegler nytt sett (fransk)

Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr. Gelenegler kan brukes til å forsterke dine egne negler, eller forlenge dem.

2 timer
1 399 kr

Etterfyll ensfarget

60 min
899 kr

Etterfyll (fransk)

80 min
999 kr

Fjerning av gelenegler eller akryl

20 min
449 kr

Nettbutikk

I vår nettbutikk kan du hente alle produktene som du trenger

GAVEKORT

Overrask din kjære med et gavekort på en
deilig behandling! Et gavekort på velvære
passer til alle anledninger!