BESTILL TIME

 

Biorevitaliserende stimulatorer: Et alternativ til filler og skinboostere


Etter å ha studert, testet og sammenliknet produkter innenfor en relativt ny kategori innen estetisk medisin, har vi endelig bestemt oss for å starte opp behandling med noe som kalles for Biorevitaliserende stimulatorer, (Eller Biostimulatorer).


Å kalle det skinbooster blir feil fordi skinbooster er som å få en slags vitaminshot mens biorevitaliserende stimulatorer bygger opp struktur underifra og opp. Man trenger ikke å ta like mange stikk sammenliknet med skinboostere. (30-60 stikk vs. 6 per side + 1 i hake,


Biorevitaliserende stimulator er et alternativ til filler fordi den ikke bygger like stort volum, eller endrer fasong og struktur som filler. Den fokuserer heller på hudens naturlige prosesser ved å gi mer fukt, glød og oppstramming.


Ut fra innholdet, produktbeskrivelsen og resultatene som har blitt dokumentert er denne type behandling faktisk noe jeg personlig har tenkt på å tilby på klinikken. Det mer kjente merket heter Profhilo. Men egenskapene til Jalupro Super Hydro veiet for meg mer opp enn det Profhilo kan tilby. Derfor har vi bestemt oss for å bruke Jalupro Super Hydro.


Hvorfor tilbyr Best of You Jalupro Super Hydro og ikke Profhilo?

  • Inneholder høyere hyaluronsyre enn Profhilo. 80mg vs. 64mg
  • Aminosyrer og Peptider: Inneholder 7 animosyrer og 3 peptider. Profhilo har ingen av delene. I tillegg til hyaluronsyre, vil aminosyrene stimulere kollagen og elastin samt gi fukt til huden. Peptidene øker fibroblastproduksjonen som igjen fremmer vekst i bindevevet.
  • Varighet: Profhilo, med 1 behandling, kan vare i ca. 2-4 uker. Ved flere behandlinger kan det vare i ca. 6 måneder. Med Jalupro får man ikke synlig effekt før senere, men effekten kan vare fra 6-12 måneder.

Ulempen med Jalupro Super Hydro:

Effekten kommer senere og man bør helst gjennomføre flere behandlinger for å se tydelige resultater. Men til gjengjeld vil det gi lenger varighet. Profhilo anbefales om man absolutt ønsker fukt og oppstramming så raskt som mulig.

Til sammen vil det gi:

Økt fukt, stimulere leddbåndsfornyelse og fettstrukturen i ansiktet, og styrke kollagen og bindevev. Med leddbåndsfornyelse, vil det forsterke ansiktets leddbånd som holder ansiktets fettposer.

Anbefalt aldersgruppe:

Behandlingen passer til alle kjønn fra 30 år og oppover, avhengig av spenst, fukt, og hudkvalitet fra før, kan man vurdere behandling til de under 30 år. Aldersgrense er generelt 18 år når det gjelder injeksjonsbehandlinger, men det er først når man er i nevnte aldersgruppe at denne behandlingen passer best.

Behandlingsregime:

Hvis biorevitaliserende produkter skal få best mulig effekt, må man gjennomføre flere behandlinger. Ellers vil ikke kroppen og huden oppnå et optimalt resultat. Det samme gjelder for andre produkter innenfor denne kategorien.

Med Jalupro trenger man 1 behandling i måneden, totalt 4.

Vedlikeholdsbehandling:

1 gang hver 6. måned.

Injeksjonsmetode:

Sammenliknet med skinbooster og Profhilo, må denne injiseres noe dypere, altså subcutant eller subdermalt. Man får injeksjoner på spesielle punkter i ansiktet og skal gi et jevnt resultat med langt mindre antall stikk enn med skinboostere.

Før behandling:
Kom helst usminket, men du vil bli desinfisert og renset før oppstart av behandlingen. Som regel er ikke lokalbedøvelse nødvendig.

Bivirkninger og etter behandling:
Blåmerker og hevelser kan oppstå rett etter behandling. Infeksjon fra innstikksstedet og allergisk reaksjon kan forekomme. Ved feil injeksjonsteknikk (for overfladisk) kan det føre til klumping og redusert blodomløp i området der det kan måtte kreve fjerning. Ellers er bivirkningene veldig minimale. Ikke bruk sminke i ca. 4 timer, ikke tren hardt, eller dra på badstue det første døgnet. Alkohol bør helst unngås for å redusere hevelser, og blåmerker.

Kan man kombinere denne med andre typer behandlinger?
Jalupro har flere produkter i deres sortiment, og de kan kombineres. Det kan kombineres med andre typer behandlinger, men det får jeg vurdere under en konsultasjonstime eller før behandling.

Interaksjoner:
Har man fått fillerbehandling bør man vente i 2 måneder før man får behandling med Jalupro Super Hydro, da filleren kan skape betennelsesreaksjoner pga. Interaksjon mellom Jalupro Super Hydro.

Konklusjon:
Jalupro Super Hydro gir en allsidig effekt på ansiktet, ved å gi fukt, oppstramming og vekst av kollagen og bindevev. Dette kan resultere til mer glød, strammere hud og elastisitet og reduksjon av ujevnheter, fine linjer og rynker. Den inneholder mer hyaluronsyre enn Profhilo samt peptider og aminosyrer. Det er lite til ingen restitusjonstid og man trenger å stikke langt mindre enn med skinboostere. Det kan gi mer naturlig utseende enn f.eks med fillere. Er man i tvil om fillere passer for deg, og ønsker noe som bygger mer volum og fukt enn ved skinbooster, kan man se om biorevitaliserende injeksjoner kan være et bedre alternativ. 

 

Konsultasjonstime eller behandling kan bookes her