BESTILL TIME

 

Baby toksin

 

   Baby toksin, også kjent som micro-toksin. Ordene betyr rett og slett at man bruker “baby-doser” av rynkemiddel, altså mindre doser av det man vanligvis gir med mål om å få til et mer naturlig resultat. Tidligere var toksin brukt for å fjerne dype rynker, men det kan resultere til en effekt der det er meget lett å se at man har fått toksinbehandling og at ansiktet kan få store forandringer. Det handler om å påføre injeksjonsmiddelet slik at musklene og rynkene ikke “fryser”, og tillater mer naturlige bevegelser i ansiktet. Baby botox må ikke forveksles med Profylaktisk botox/Preventiv botox. [Les mer om Profylaktisk Botoxbehandling her].

Det er blitt en trend for slike behandlinger, da den kanskje er mer egnet for de som ønsker en minimal korreksjon for rynkene slik at de synes mindre, men samtidig ikke helt så unaturlig. At man vil se ut som seg selv, bare “freshere” og kanskje mer avslappet og opplagt. Behandlingen blir altså ganske diskré. Der rynkene er tilstede, bare mindre og ikke så dype. Mange som er nye og bekymret for å få et stivt ansikt av toksin kan bli anbefalt å få baby toksin-behandling i første omgang. Ved å begynne med mindre doser, er det mulig å forsiktig korrigere til man får ønsket resultat. Baby botox egnes mest for yngre kunder, eller kunder med mindre rynker.

Fordelen med baby toksin er at det koster mindre per område da det gis mindre doser. En annen fordel er at man kan legge til ekstra små doser for korrigering dersom musklene på en side av ansiktet kan være kraftigere enn den andre siden. Et godt eksempel er når man merker at det ene øyenbrynet ikke løftes opp like godt som det andre. Ulempene er at behandlingen kan gi mindre effekt, endringene blir minimalistiske, og kan ha kortere varighet. Vanligvis varer toksin i 3-6 måneder med standardbehandling og normal dosering. Man må dermed forvente seg hyppigere besøk om man velger å ta baby toksin.

Noen kan få en erfaring der behandlingen ikke er nok til å merke til noen resultater. Et par ting er viktig å merke:

  • Større muskler krever mer toksin enn mindre muskler
  • Menn har i gjennomsnittet større muskler enn kvinner, så det er vanlig for menn å få flere enheter med middelet
  • Baby toksin kan bli dyrere totalt, da man må få toksin oftere enn en gang hver 3-4. måned. Derfor må du regne med å komme kanskje hver måned eller annenhver måned. Du kan selvfølgelig bestemme når du måtte komme for ny behandling
  • Baby toksin kan muligens ikke redusere alle rynkene i området du har fått injeksjon

Det er bedre å få mindre enn det du tror du trenger, for så å korrigere ved oppfølgingstime. Hos oss i klinikken Best of You ønsker vi ikke å påføre mer enn det som er nødvendig. For dere som ikke ønsker å eliminere pannerynker totalt, men heller gjøre små endringer i ansiktet, og se ut som en mer opplagt versjon av seg selv, kan baby toksin være et godt alternativ.

Tiden der toksin var gitt til mer modne typer klienter er gått forbi. Klientene er yngre og går til klinikker når de først oppdager rynker som de ønsker å gjøre noe med. Kanskje til og med før de kommer også. Baby toksin og Profylaktisk toksin kan rette rynker og svekke overaktive muskler. Med en slik behandling kan man få til en mer forsiktig prosedyre der ansiktet kan bevege seg helt normalt, der så å si ingen kan gjette seg frem til at du har hatt en liten «oppgradering».

 

Vi tilbyr baby toksin her på Best of You Beauty Center. Bestill din konsultasjonstime eller behandling HER.

 

Med vennlig hilsen,

Dr. Tony Ho, Estetisk medisinsk lege og småkirurg