BESTILL TIME

Cellulitter er vanlig

Cellulitter er noe mange har, og også noe mange ønsker å gjøre noe med.

De fleste kvinner kjenner til hva cellulitt, eller appelsinhud, er. Det kjennetegnes ved at huden på rumpe og lår, på mage og overarmer får et overflatemønster som minner om appelsin. Tilstanden kan også forekomme hos menn, men i mindre grad. Dette skyldes at fordelingen av fett, muskel og bindevev er noe annerledes hos kvinner og menn, og kvinnelige kjønnshormoner spiller en rolle her. Det er viktig å huske at overvekt og cellulitt ikke er det samme. Overflødig fett på kroppen er ingen årsak til appelsinhud, men det gjør problemet mer synlig, samtidig som at også slanke mennesker kan ha cellulitter. En svekket elastisitet i huden kan også gjøre at huden blir slappere eller at cellulitter blir mer fremtredende på deler av kroppen.

Hva kan man gjøre?

Livsstil:

Trening

Styrketrening, sykling og hurtig gange i ujevn terreng forbrenner fettvevet og dermed bedrer cellulitten. Trening øker også blodsirkulasjonen noe som er gunstig i kampen mot appelsinhud.

Sunt kosthold

Spis fiberrik mat og masse frukt og grønnsaker, drikk helst også minst to liter vann daglig.

Stump røyken

Røyking forverrer dine plager med appelsinhud ved å gjøre huden mindre elastisk og reduserer spensten. Vi oppfordrer alle til røykeslutt!

Bruk komfortable klær

Klær som strammer for mye i linningen eller ned mot lårene reduserer blod sirkulasjonen og forverrer dermed cellulitten.

Blodsirkulasjon og lymfedrenasje:

Da nedsatt blodsirkulasjon er en av «nøkkel faktor» i utvikling av cellulitten, er det viktig å få det i gang. Derfor massasje skal ha en svært god effekt. Det anbefales også å bruke en god anticellulitt krem i etterkant.

Hjemmebehandling for cellulitter:

For å både forsterke og forlenge behandlingseffekten, anbefaler vi å bruke en god anti-cellulitt krem daglig.

​Vi anbefaler vår absolutt favoritt Cellulite Control fra ZO Skin Health

Det har blitt utført en klinisk studie i USA hvor kremen ble testet.

Studiet viste at:

77% av testpersonene fikk mindre cellulitter etter kun 8 ukers bruk.
81% fikk en jevnere hud etter bare 4 uker.
Dette er en krem som skal masseres inn i områder med cellulitter både morgen og kveld. ZO Cellulite Control inneholder en kombinasjon av banebrytende ingredienser som jobber i synergi for å redusere synlige cellulitter og forhindre dannelse av nye cellulitter. Den jobber med hovedutfordringene når det gjelder cellulitter, bidrar til å bryte opp eksisterende fett, hemme ny fettlagring og øke cellenes forbrenning. I korte trekk jobber ZO Oraser® Cellulite Control 24/7 for å:

-Virke oppstrammende

-Forebygge nye cellulitter

-Misgjøre huden og forbedre ”appelsinhud”

-Virke slankende og tonende

-Forbedre mikrosirkulasjonen

-Fremme kollagenproduksjonen

-Gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

Hudpleieprodukter kan ikke alene fjerne cellulitter, men de kan bidra til økt fasthet og gjøre ujevnhetene eller gropene i huden mindre synlige ved hjelp av aktive ingredienser. Men husk at endringer ikke skjer over natten. Det kan ta uker før du ser forskjeller i hudstrukturen. Her er det om å gjøre å jobbe med huden både morgen og kveld i alle fall i minst en måneds tid. Hvis du kombinerer gode produkter med en sunn livsstil og daglig mosjon, vil du garantert se forskjell over tid.

P.S. Vi fortsetter med vår ”Cellulitt Control” tilbud ved kjøp av ZO Cellulitte Control får du -30% rabatt på Anti Cellulite Massasje. Tilbudet gjelder mai ut.

Hilsen Adelina