BESTILL TIME

Tar du godt nok vare på huden din ?

En glødende og duggfrisk hud kommer dessverre sjelden av seg selv. Hudens cellefornyelse reduseres ettersom årene går og mange opplever en ubalanse i huden. Ubalansene kan arte seg som tørr, slapp, gusten, sensitiv, tilstoppet og inflammert hud.

Uten riktig pleie forsøker huden selv å rette opp i ubalansene, noe som ofte gjør vondt verre. Et eksempel er tørr hud som har en tendens til å kommunisere at huden må produsere mer fett, hvilket fører til både tilstoppinger, inflammasjon og sensitivitet.

Dette er alle tilstander som bidrar til å svekke hudbarrieren og kan dermed føre til raskere aldring av huden. Til tross for at huden er vårt største og mest synlige organ, glemmer vi fort at den trenger trening og pleie, i likhet med resten av kroppen. De fleste har fått med seg at jevnlig trening holder kroppen sunn og frisk, men de færreste har fått meg seg at det samme gjelder for huden.

Jevnlige salongbehandlinger som stimulerer huden i dybden kan virke som en «treningsøkt» ved å virke både forebygge og behandlede på frisk og skadet hud. Hudpleiere og kosmetisk sykepleiere har lov til å benytte sterkere og mer aktive ingredienser enn det man har mulighet til hjemme. Salongbehandlingene kan i så måte ses på som «treningsøkter» for huden,hvorpå produktene man bruker hjemme forsterker effekten ytterligere ved å beskytte, pleie og gjenoppbygge. Det finnes mange ulike behandlinger og produkter å velge mellom.

Hva man bør benytte vil avhenge av flere faktorer som hudtype, hudtilstand, livsstil og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Det kan være nyttig å bestille en konsultasjon hos kvalifisert personell, slik at du får skreddersydd et program som er tilpasset deg. Hos oss har vi gratis og uforpliktende konsultasjoner. Nødvendig omsorg til huden er avgjørende for god hudhelse, så ta godt vare på huden din den skal tross alt vare livet ut.

“Hilsen,

Sarah 🙂