BESTILL TIME

Rens er det viktigste steget i hudpleierutinen din!

Det er viktig med daglig rens morgen og kveld for å fjerne gammel makeup, forurensning og døde hudceller som holder på bakterier. Daglig rens av huden hindrer at porene tilstoppes og forebygger akne. Ved bruk av feil renseprodukt kan huden din bli sensitiv og dehydrert, så rådfører deg med en som kan hjelpe deg med å finne en rens som passer din hudtype. Favorittrensen min er Oilacleanse fra Zo Medical. Den gir ikke bare gode resultater, men den varer også veldig lenge. Oilacleanse er en ansiktrens for normal til fet hud og den bidrar til å forbedre hudtonen, redusere irritasjon og bakterier på hudoverflaten. Den er også rik på beroligende ingredienser som reduserer inflammasjon. Under har jeg skrevet litt mer om de andre Zo Medical og Zo skin health rensene vi har på Best of You. Book gjerne en konsultasjonstime så skal jeg hjelpe deg med å finne den perfekte rensen for din hud!

Normalcleanse

Normal til tørr hud. En mild rens som effektivt fjerner sminke og urenheter samtidig som den hjelper til med å stramme opp, gi næring og roe ned huden. Normalcleanser sikrer kollagenproduksjonen.

Foamacleanse 

For alle hudtyper. Skånsom ansiktsrens med antioksiderende, betennelsesdempende og fuktgivende virkning. Fjerner sminke, urenheter og rengjør porene. Etterlater huden ren og hydrert.

Hydrating cleanser 

Normal til tørr hud. Hydrating cleanser er en behagelig rensekrem som vil fjerne smuss varsomt uten å tørke ut huden. Denne rensekremen vil fukte, forfriske og sikre kollagenproduksjonen. Ettersom den inneholder ingredienser som panthenol vil den holde på hudens naturlige fuktighetsbarriere, roe ned og reparere huden. Allantoin er ingrediensen som bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen.

Exfoliating cleanser 

For normal til fett hud. Denne vil fjerne overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene dine. Det er en eksfolierende rens, men vil også gi mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

Hilsen Jian