BESTILL TIME

Hva er Green Peel

Kilde https://schrammek.maksimer.es

 

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

TRYGG VEI TIL OPTIMAL HUDHELSE
Med en global erfaring gjennom 60 år, gir Green Peel® en trygg og enestående erfaring i hudaldring og hudhelse (les mer om den unike historien her). Den lange dokumentasjonen på effekt, trygghet og styrkende hud(helse) er en stor stolthet behandlingen har å vise til. Ikke uten grunn har Green Peel® eksistert i 60 år i over 70 land og mer populær i dag enn noen gang.

HUDFORBEDRING
Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

100% NATURLIG
Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

MINIMALT STRESS OG BELASTNING
I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen hull i huden. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

GLØD OG GNISTRING
Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

EN REAL TRENINGSØKT
Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med  næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

URTENES KRAFT
Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden.

Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.

DETOX
Den kraftige stimuleringen av metabolismen sammen med urtenes rensende effekt gir huden en perfekt detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallstoffer økes ved Green Peel®.

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

STERK HUD I BALANSE MED POSITIVE LANGTIDSRESULTATER
Jevnlige treningsøkter med Green Peel® sammen med Dr. Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Trening og balanse er begreper som er helt sentrale for alle Dr. Schrammek terapeuter og sentral for å oppnå positive langtidsultater.