BESTILL TIME

Kremen som eksfolierer og gir masse fukt på samme tid!

Sourse/Photo: https://www.elixircosmeceuticals.no/

 

Fruktsyrer er et effektivt virkestoff som fremmer en rask hudfornyelse, det er derfor ikke uten grunn mange får gode resultat med vår Smoothing Cream 10%.

Overhuden epidermis fornyer seg hver måned hos en ung og frisk hud. Keratinocytter starter som levende celler i nedre lag av overhuden og vandrer oppover før den får en programmert død og ender som døde hudceller.

Disse cellene har gjort mye bra i prosessen opp til hudoverflaten og funksjonen til disse cellene vil være til mindre nytte når de ligger på huden i lengre tid uten å fjernes.

Døde hudceller bærer med seg fettstoffer og gir huden en beskyttelse og sterk hudbarriere, men kan også skape en del mindre attraktive hud problemer som grov og livløs hud, linjer, ujevnt pigment, store porer og urenheter.

Smoothing Cream 10% er ” two-in-one”-produktet som eksfolierer og gir fuktighet på samme tid. Produktet inneholder konsentrert glykolsyrer i 10% og passer de fleste hudtilstander og aldersgrupper.

Har du sammensatte utfordringer som grove porer, ujevn hudtone, urenheter, fine linjer og lite glød vil en krem med glykolsyrer være veldig effektivt.

 

5. Gode grunner til å bruke Smoothing Cream:

1.Fjerner døde hudceller
2.Fremmer bedre fuktighet
3.Gir finere porer og glattere hud
4.Minimerer fine linjer
5.Gir friskere hudtone og jevnere pigment

 

Anbefalt bruk:
Produktet egner seg som en aktiv nattkrem. Smoothing Cream kan brukes daglig, men vi anbefaler å begynne gradvis med 3- 4 kvelder i uken.

Det anbefales å begynne med styrke 10% om ikke huden har tidligere brukt lignende syrer eller har god toleranse for glykolssyrer.

For de som er litt sensitive og tørre anbefales det å bruke et tilpasset serum eller gel under. For en mer aktiv behandling så vil Acticlear pads eller Elixir Pads før Smoothing Cream fremme en mer aktiv hudfornyelse.