BESTILL TIME

ZO ØYEKITT

 

Vi er så glade for å kunne tilby i klinikken ZO øyekitt som består av nyheten ZO Growth Factor Eye Serum og ZO Exfoliating Polish 16gr + ZO Gentle Cleanser 60ml i reisestørrelser.

Huden rundt øynene er tynn og sart og svært utsatt for aldring. Vevet under øynene mangler mange elementer som gjør huden sterk og motstandsdyktig, og HEV, UV + IR-stråling trenger lettere gjennom denne tynne huden. For å skånsomt rense, eksfoliere og bygge opp huden, kan du med øyekittet:

  • Skånsomt rense huden med ZO Gentle Cleanser
  • Mildt eksfoliere med ZO Exfoliating Polish
  • Tilføre ZO Growth Factor Eye Serum morgen og kveld for å bygge opp huden.

ZO Growth Factor Eye Serum virker på linjene rundt øynene og jobber effektivt med hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon. Serumet har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og trett hud samtidig som den virker beroligende. Hurtigvirkende ingredienser roer ned dynamiske rynker og linjer, og serumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyepartiet.

Er du usikker på hvilke produkter som passer din hud? Da du er velkommen på en gratis og uforpliktende konsultasjon for individuelt tilpasset hudprogram til din hudtype eller hudtilstand.